Bilindpakning - Astorp Skilte & Reklame ApS
890
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-890,page-child,parent-pageid-801,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Bilindpakning

Total indpakning af biler

Bilindpakning er en af de nye trends til markedsføring af dit firma. Dit firmas biler får en indpakning, der svarer til den øvrige markedsføring, og når din bil er indpakket, er den et kørende levende reklameskilt, der ses af utallige mennesker.

Hvis dine biler skal sælges får du får blot fjernet den beskyttende indpakning af os, og din bil fremstår med en frisk lak, der tiltrækker de fleste købere. Du kan vælge indpakning af din bil i en farve som passer til dit humør, med logo fra dit firma, helt efter eget ønske.

Mulighederne er mange og vi hjælper dig frem til det rigtige resultat.

Bliv inspireret

+
+
+

Vi hører gerne fra dig!

Har du ønsker til et solfilm, hører vi gerne dine ideer og giver dig sparring og rådgivning. Vi stræber altid efter at levere et hurtigt og kvalitetsfuldt arbejde, så du hurtigst muligt kan skabe blikfang for dine kunder. Vi har lavet mange facadeskilte i blandt andet Aarhus, Aalborg, Hjørring og store dele af Nordjylland.

BRUG FOR HJÆLP?  RING 9884 3611