Nye skilte til Profil Optik kæden - Astorp Skilte & Reklame ApS
996
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-996,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nye skilte til Profil Optik kæden

Kategori
Facade-skilte, Pyloner og Standere, Skilte
Om projektet

Astorp skilte har det sidste år haft travlt med at udskifte alle skiltene hos de nordjyske Profil Optik butikker

 

Det er den svenske skiltevirksomhed Focus, der har bedt Astorp Skilte og Reklame og to andre danske skiltevirksomheder om hjælp til at udskifte skiltene hos samtlige Profil Optil butikker i landet. Skiltene er nemlig produceret hos den svenske skilteproducent, men da de ikke selv havde nogle montører i Danmark, så bad de Astorp Skilte om hjælp til at løse opgaven.

 

Håber på fortsat samarbejde

Hos Astorp Skilte og Reklame har man været glade for ordren og håber, at opgaven resulterer i endnu flere opgaver fra Focus i Sverige.

– Vi og vores to samarbejdspartnere, GSØ Konsulent i Hedensted og Montagegruppen i Regstrup på Sjælland har delt denne store ordre imellem os. Vi dækker de nordjyske butikker, mens de to andre sørger for landets resterende Profil Optik butikker. Indtil videre har det betydet, at vi har været med til at rykke skilte ned, reparere facader og opsætte nye skilte, indvendigt og udvendigt, hos 27 nordjyske Profil Optik Butikker, forklarer Michael Astorp fra Astorp Skilte og Reklame.

 

Indtil videre er det kun Profil Optiks selvejede butikker i kæden, der har fået nye skilte, men senere er det planen, at franchise-butikkerne også skal have en skilte-make over.

 

Kan både producere og montere større ordrer

Det tager cirka 2 dage for to mand at pille skilte ned, renoverer facade og sætte nye skilte op, så det er en ordre, som har fyldt godt i Astorp Skilte og Reklames ordrebog. Også selv om de kun har udført monteringsarbejdet og ikke også har produceret skiltene.

– Men, det kan vi altså også, hvis det er nødvendigt. Sammen med GSØ konsulent og Montagegruppen er vi i stand til at påtage os også større produktions- og monteringsopgaver, hvilket opgaven vi har udført for Focus og Profiloptik også viser.