Bilreklame til personbil, bus og lastbil | Hjørring, Nordjylland
801
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-801,page-parent,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Opnå synlighed med bilreklame til personbil, bus og lastbil

Opnå maksimal synlighed i gadebilledet med bilreklamer fra Astorp Skilte & Reklame. En bilreklame er en effektiv måde at markedsføre din virksomhed på, uanset om du kører eller holder stille.

Gør det til en fordel at holde for rødt

Vi udvikler kreative designs til både personbiler, busser og lastbiler, og vi udfører alle former for bilreklamer lige fra små logoer på sidedørene til totalindpakning af hele køretøjet.

 

Kontakt Astorp Skilte & Reklame for mere information om bilreklame. Send en mail til info@astorpskilte.dk – så gør vi din bil til en rullende reklamesøjle.

  • Bilreklame

    Tekster, stiber, id-numre og logo fremstilles på vores eget værksted for autoreklamer, med de mest moderne metoder til fremstilling af autoreklamer.

  • Bilindpakning

    Bilindpakning er en af de nye trends til markedsføring af dit firma. Dit firmas biler får en indpakning, der svarer til den øvrige markedsføring.

  • Busser og lastbiler

    Foliedekoration på busser og lastbiler fremstilles i selvklæbende kvalitetsfolier, der er modstandsdygtige over for alle klimatiske påvirkninger og tåler vask i vaskeautomat m.v.

Brug for hjælp?  RING 9884 3611