Sig det med tapet - Astorp Skilte & Reklame ApS
964
post-template-default,single,single-post,postid-964,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sig det med tapet

Det er muligt at designe sine egne mønstre og få logoer og billeder blæst op på printbare tapeter fra Astorp Skilte & Reklame

Kun fantasien sætter grænser, når det gælder, hvordan ens print-tapeter fra Astorp skilte skal se ud. Det har mange af Astorp Skilte & Reklames kunder allerede udnyttet.

Alt fra tøjbutikker til museer, feriecentre og udstillende kunstnere har nemlig allerede fået hjælp af Astorp Skilte & Reklame til at producere print-tapeter med motiver og mønstre efter eget valg.

– Print-tapeter er eminente til udsmykning af eksempelvis butikker, receptioner i virksomheder, kantiner og meget mere. Vi har for eksempel en indretningsarkitekt som kunde, der får printet sine egne tapetmønstre hos os.  Der er også mange butikker, som får trykt et foto på tapet og lader det dække en af væggene i butikken som udsmykning, fortæller, Michael Astorp, indehaver af Astorp Skilte og Reklame.

 

Pirattema på børneværelset

Og det er ikke kun erhvervsdrivende, der med fordel kan gøre brug af printtapeter med egne motiver på væggene. Michael Astorp står med glæde også til rådighed, hvis tapeterne på børneværelset skal udsmykkes.

– Altså, det kan jo være logoet på knægtens yndlingsfodboldhold, vi trykker på tapetet, eller også kan tapetet være en del af et pirattema eller lign. Kun fantasien og ophavsretten sætter grænser for, hvad der kan laves – det gælder på børneværelser, som i butikker og alle andre steder, forklarer Michael Astorp.

 

Astorp er med hele vejen

Leveringstiden på et printtapet er cirka en uge, og Astorp Skilte & Reklame er med igennem hele processen.

– Først finder man selvfølgelig ud af, hvilket mønster eller motiv man kunne tænke sig på sin væg. Man kan finde det selv, eller også kan vi være behjælpelige med det. Hvis kunden har behov for det, så rådgiver vi selvfølgelig under hele processen. Vi tager som regel også ud og ser på forholdene, der hvor printtapetet skal sættes op for at sikre, at kunden får den mest optimale løsning.

 

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere, omkring printtapeter, så kan du læse mere her: