Astorp Skilte leverer bannere til kunstudstilling - Astorp Skilte & Reklame ApS
976
post-template-default,single,single-post,postid-976,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Astorp Skilte leverer bannere til kunstudstilling

Når kunstneren Mogens Otto Nielsen udstiller på Fjerritslev Gymnasium, præsenteres kunsten på bannere produceret hos Astorp Skilte

I samarbejde med Statens Kunstfond udstiller kunstneren Mogens Otto Nielsen på Fjerritslev Gymnasiums Fællesareal. Kunstinstallationen, som Mogens Otto Nielsen har døbt ”Walk Over”, er skabt specifikt til glassalen på gymnasiet.  Installationen består blandt andet af fire store bannere, som er udspændt som sejl imellem søjlerne i salen.

Første kunstnersamarbejde i virksomhedens historie

Udstillingens bannere har Mogens Otto Nielsen fået lavet hos Astorp Skilte, og ifølge Michael Astorp har det været en anderledes og spændende opgave, som Mogens Otto Nielsen har sat skiltevirksomheden på;

– Jeg tror, det er den første opgave, vi har haft af denne slags. Mogens Otto Nielsen kom til os med nogle idéer og ønsker, som vi har sat op og gjort klar og trykt på noget fint transparent stof.

 

Første, men ikke sidste samarbejde

De fire bannere, der alle måler 15 meter i bredden og 1,5 meter i højden, har taget cirka 6-8 dage at sætte op grafisk, trykke og levere. Og, står det til Michael Astorp, så er det ikke sidste gang, at skiltevirksomheden i Hjørring udfører opgaver for kunstnere.

– Det har været en sjov og spændende udfordring, og har været med til at flytte vores opfattelse af, hvad  for, hvad man kan få ud af vores materialer og maskiner.

Mogens Otte Nielsens udstilling, Walk Over, på Fjerritslev Gymnasium åbnede torsdag d. 4. Maj.